Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

13. KOLO -    16. 4. 2016
Nová Ves - Lodhéřov
0 : 0  (0 : 0)
Branky (Asistence):
ŽK: 2:2
Rozhodčí: Kořínek
Diváci: 100
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Bumba  
Troják Břenek P. Adensam Jan
  Harazím  
  Bielek M. Candra P. "C" Holzer
       
  Trmal Tetík  

Střídání:
55´ Bumba => Adensam Pavel
82´ Trmal => Javorský P.

Neuznaný gól...
Utkání se rozehrálo ve velké tempu a svou první velkou šanci hosté zahodili už v první minutě. Z následného brejku zahrozil domácí Tetík, ale ani jeho střelecký pokus se mezi tyče nevešel. V 10. minutě se po chybě Harazíma ve středu hřiště dostal k míči hostující kapitán Razima a nádhernou střelou označkoval horní tyč Musilovy brány. Poté se hra uklidnila a utkání se odehrávalo ve středu hřiště. Ve 25. minutě vysunul krásným pasem Candra Trmala do samostatného úniku, jenže domácí kanonýr ztroskotal na brankáři Hrubém. O 10 minut později zahrával Candra rohový kop, míč propadl až k Trmalovi, který se nejspíš odkryté svatyně zalekl a sotva trefil merunu. Kulatý nesmysl sice putoval do branky, ale před čarou ho ještě nesmyslně dostrkoval Tetík, který byl však v offsidu. Sice sporná situace, ale to je prostě okresní soutěž a tak gól nebyl uznán.
Skvělí gólmani...
Do druhé půle oba týmy nastoupili s cílem něco ve hře změnit a spíše to utkání uškodilo než pomohlo. Hra byla dosti rozkouskovaná a aktéři na hrací ploše se soustředili na hádání mezi sebou. V 65. minutě rozehráli domácí rychle u středové čáry situaci, kterou Candra vyřešil pumelicí na Hrubého. Ten sice měl starosti, ale předvedl jeden z krásných zákroků a střelu vytěsnil na rohový kop. Hosté zahrozili únikem po pravé straně a následným přenesením na střed hřiště se k balónu dostal Plachý, ale na Musila si nepřišel. Hrála se 78. minuta a Candra vypustil svou druhou pumelici a brankář Hrubý opět skvěle podržel svůj tým. O pár minut později se po zmatku v obraně Spartaku dostal k odraženému míči Matoušek a krásnou střelou orazítkoval břevno Musilovy branky. Misku vah mohli domácí převážit na svou stranu v závěru utkání. Dvě minuty před koncem nabídli hosté Spartaku nezištnou standartku před vápnem, k exekuci se postavil Candra, a ke své smůle a zklamání domácích fans, rovněž orazítkoval horní tyč. A tak se body spravedlivě dělily.

Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí Vladimír Candra - jednatel Spartaku Nová Ves: Věděli jsme, že se hraje o hodně bodů a měli jsme hostům co vracet z podzimního kola. Do utkání obě mužstva doslova vlítla a myslím, že se diváci měli na co dívat, když šance byli na každé straně. Konečná remíza je podle mého názoru spravedlivá, jen měla být tak 2:2. Mrzí mě, nebo spíše je mým zklamáním, že po 4 měsíční zimní pauze, kdy většina z nás je na fotbal natěšená, tak někteří hráči Spartaku opět nedodrželi životosprávu.


Recenze k tomuto zápasu je uvedena zde.

Candris

Zpět