Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

22. KOLO -    17. 6. 2017
Nová Ves - Deštná
6 : 3  (2 : 2)
Branky (Asistence): Košumberský (----), Trmal (Tetík), Tetík (Škácha), Tetík (Košumberský), Candra (Břenek M.), Candra (Škácha)
ŽK:  0:2
Rozhodčí: Kořínek
Diváci: 50
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Mezera  
Candra Vl. Košumberský "C" Bumba
  Harazím  
  Bielek M. Candra P. Břenek M.
       
  Tetík Trmal  

Náhradníci:
Robert Škácha
Jan Adensam
Pavel Adensam

Během 5.minut 4 branky...
Úvod jsme již tradičně zaspali a nechali si dát branky v 5. a 6. minutě zápasu, ale zbraně jsme nesložili a hned v 10. a 11. jsme vyrovnali na 2:2. První trefil z trestného kopu na vzdálenější tyč do vinglu Roman Košumberský a druhou nasadil brankáři housličky brankáři Pavel Trmal. Behěm prvního poločasu jsme neproměnili několik vyložených šancí, zejména Michal Břenků šel dvakrát sám na brankáře hostů. A tak poločas skončil remízou.

Konečně povedený závěr zápasu...
Ve druhém poločase pro změnu úvod vyšel nám a už ve 48. minutě nadvakrát překonal brankáře Míra Tetík po samostatném úniku. Bohužel v 59.minutě následovala špatná rozehrávka obranných řad a hosté toho využili a vyrovnali. Po chvilkové plácané dostal v 73.minutě do náběhu za obranu pas Míra Tetíku a sám si pelášil před brankáře, kde ho z bezprostřední blízkosti takovou polostřelou prostřelil. To hosty evidentně zlomilo a už jsme začali dominovat jen my. Čehož dvakrát využil Pavel Candra v 79. a 89.minutě. Přicemž ten poslední byl celkem komický, tvrdě napálená střela přímo na brankáře byla brankářem sražená do vlastní brány. A tak poslední zápas sezóny skončil výhrou 6:3.

Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa - trenér Spartaku:
Hráč zapasu:


Recenze k tomuto zápasu bude snad uvedena také zde.

Majkl

Zpět