Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

8. KOLO -    15. 10. 2016
Nová Ves - Majdalena
7 : 0  (3 : 0)
Branky (Asistence): Bumba (Bielek M.), Bielek M.(----), Holzer (Candra P.), Škácha (Bielek M.), Candra P. (Košumberský), Trmal (Mezera), Košuberský (Mezera)
ŽK:  0:2
Rozhodčí: Kořínek
Diváci: 70
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Mezera  
Břenek P. Candra Vl.
  Bumba   Košumberský "C"  
  Bielek M. Harazím Tetík
       
  Škácha Candra P.  

Náhradníci:
Filip Holzer
Pavel Trmal
Jan Adensam

Zónovka opět v akci...
Zápasu předcházela minuta ticha za zesnulého Juru Rybára. Tentokrát se zápasová taktika příliš nelišila. Pouze se vysunul k Robertu Škáchů na hrot Pavel Candrů. Jinak pokyny byly totožné jako předchozí zápas v Lomnici, s tím že se očekává ofenzivnější bitva. A taky že v úvodu bitva nastala, ale hlavně v našem nemohoucím zakončení. Než jsme vsítili první branku, tak jsme minimálně 3 loženky spálili. Ve 14. minutě prostřelil Jirka Bumba ve velkém vápně razantní ranou všechno co mu stálo v cestě. Další branka padla nedlouho poté. V 21. minutě se Robert Škácha trefil břevno a odražený míč uklidil do sítě se štěstím Michal Bielek. Pak následovalo opět několik velkých šancí vsítit branku z naší strany, bohužel neproměněných. Ta největší z nich byla po faulu ve vápně na Pavla Candru. Po chvíli se k exekuci penalty postavil sám faulovaný a jak už zní nepsaný pravidlo, tak bohužel jeho pokus skončil pouze na břevnu. Hosté se dostávali k ohrožení našeho bránkáře pouze sporadicky. Za celý poločas snad vystřelili jen jednou na naší branku. A tak přišel trest v podobě třetí branky. Ve 42. minutě dostal po náběhu balon na nohu Filip Holzer a přízemní střelou k lévé tyči navyšoval stav utkání už na 3:0. Do kabin se tedy šlo v dobré náladě.

7 kulí jako v Sarajevu...
Druhý poločas jsme neodcenili a začali ho opět aktivněji než soupeř. Zase jsme pálili šanci za šancí. Až do 61. minuty, když dostal přihrávku do běhu Robert Škácha a z golmana domácích si udělal "dobrý den" a nasadil mu párky. Evidentně zlomený tým hostí definitivně rezignoval po další brance v 74. minutě, kdy konečně prothl střeleckou smůlu Pavel Candra. Dostal dobrý centr z levé strany a po zpracování křižnou střelou vsítil již naší pátou branku. Domácím se zranili dva jejich hráči a tak jen postávali u středu hřiště bez většího zájmu hrát dál fotbal. My toho samozřejmě využili, ani trenér Kolafa už netušil kdo hraje jaký post, jelikož se někteří obranní hráči vytáhli dopředu, aby si zaútočili. Takže další branka padla v 86. minutě po rohu Mezery, kdy si výborně naběhl Trmal a hlavou uklidil míč do sítě. A zápas pečetil 7. gólem o tři minuty později Roman Košumberký střelou vně vápna. Hosté si odvezli sedmičku a my si vylepšili záporné skóre.

Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa - trenér Spartaku:
Hráč zapasu:


Recenze k tomuto zápasu bude snad uvedena také zde.

Majkl

Zpět