Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

9. KOLO -    21. 10. 2017
Nová Ves - Horní Žďár
8 : 1  (4 : 1)
Branky (Asistence): Škácha (Bielek M.), Škácha (----), Tetík (Košumberský), Adensam Pa. (Košumberský), Trmal (Škácha), Trmal (Škácha), Tetík (Škácha), Tetík (----)
ŽK:  2:0;
Rozhodčí: Kořínek
Diváci: 60
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Mezera  
Bambule Bumba Bednář
  Harazím  
  Bielek M. Košumberský "C" Tetík
       
  Špringer Škácha  

Náhradníci:
Vladimír Candra
Petr Bjel
Pavel Adensam
Pavel Trmal
Jan Adensam

Výborně využitá "přesilovka"!!
Na poslední podzimní zápas vyšlo i příjemné počasí. Soupeř nám to malinko usnadnil, když k zápasu přijel jen o deseti hráčích. A než jim další dva dorazili tak už prohrávali o tři branky. Hned ve 3.minutě se zpoza vápna trefil ostrostřelec Škácha. Hned o tři minuty si to zopakoval, když po úprku se opět zpoza vápna nápřahl a míč opět skončil v síti. V tu chvíli nadšený dav fanoušků zvolával na střelce "Hattrick". Již v 9. minutě to bylo o tři branky. Když po faulu na Bielka zahrával trestný kop z pravé strany Košumberský. Jeho pokus skončil na tyči, ale odrazil se tak dobře, že dopadl Tetíkovi na hlavu a ten tak dal vcelku jednu z nejsnadnějších branek ve své kariéře. Chvíli na to přijeli soupeři 2 hráči. Ale nic nezmohli při další brance Spartaku. Trenér poslal ve 29. minutě na roh Pavla Adensama a tomu na hlavu přesný míč poslal Košumberský. 4:0 pro Spartak!! Pak jsme poněkud vypadli z tempa. A i soupeř ukázal něco ze svého umění. Ve 40.minutě zahrával trestný kop, bohužel nám nezafungoval ofsajd systém a soupeř nás doslova v obraně vykopal. Poločas pro Spartak tedy 4:1.

Druhý poločas pouze v režii Spartaku!
Druhý poločas jsme soupeře zlomili a prakticky nekladl žádný odpor. Ve 49. minutě předložil Škácha zcela volnému Trmalovi míč ve vápně soupeře a ten střelou do protipohybu brankáře zvyšoval na 5:1. Přesně o deset minut později akce jak přes kopírák se stejným výsledkem. A jelikož ve druhém poločase se z nejlepšího střelce Spartaku stal předním asistentem, tak i v další brance měl prsty. Když v 72. minutě poslal z rohového kopu centr na Tetíka, jenž nadvakrát míč uklidil do sítě. A nakonec jsme se i hatricku dočkali, i když až od posledně jmenovaného. Golmanův výkop zachytil Tetík, po pár svižných krocích se úchýlil ke střelbě a trefil krásně zpoza vápna do levé šibenice. V 80. minutě tím pečetil výhru Spartaku 8:1, jelikož už se utkání dohrálo v poklidu.


Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa - trenér Spartaku:
Hráč zapasu:


Recenze k tomuto zápasu bude snad uvedena také zde.

Majkl

Zpět