Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

4. KOLO -    15. 9. 2018
Rapšach - Nová Ves
4 : 6  (3 : 4)
Branky (Asistence): Pospíchal (Košumberský), Koller (Mezera), Košumberský (----), Špringer (??), Pospíchal (----), Bambule (Candra P.)
ŽK:  2:1
Rozhodčí: Hrkal
Diváci: 65
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Bumba  
Bednář Mezera Bielek M.
  Bambule  
  Špringer Košumberský Koller
       
  Candra P. "C" Pospíchal  

Náhradníci:
Pavel Adensam
Vladimír Candra
Petr Bjel

Fantastická úvodní dvacetiminutovka..
Další derby v řadě tentokrát na půdě Rapšachu. Očekávala se třaskavá atmosféra a tuhý boj, ale opak byl pravdou. Alespoň v úvodních minutách. Domácí absolutně nereflektovali na naší od úvodu zvýšenou pohybovou aktivitu. A již ve druhé minutě otevíral skóre zápasu Pospíchal, když po kolmici Košumberského, ranou z hranice vápna prostřelil poprvé v bráně domácího brankáře Krajčoviče. Na další branku diváci nemuseli dlouho čekat, hned v 6.minutě zvyšoval na 2:0 pro Spartak pěknou střelou do levého horního růžku zpoza vápna Koller. Následovali další a další šance z naší strany. Selhali jak Pospíchal, Košumberský, Mezera tak i Candra. Naštěstí se ve 12. minutě k odražené střele na penaltě dostal Košumberský a s přispěním teče domácí obrany zvyšoval už na 3:0 pro Spartak. A v 16. minutě už na 4:0 zvyšoval křižnou ranou k levé tyči Špringer. Ovšem pak se stala drobná chybička, když se po autovém vhazování v 18. minutě dostal k míči domácí Šroub a překvapivou střelou po zemi na zadní tyč překvapil i našeho brankáře Musila. Pak se postupně naše hra začala měnit, vyklidili jsme střed hřiště hlavně v obrané fázi a nechali domácí hrát na rychlé brejkové situace. I když domácí se vyloženě k velkým šancím nedostávali, i tak v závěru dokázali využít štěstí při odrazech míče v naší obraně a hattrick zkompletoval nejdříve ve 43. a posléze o minutu později domácí Šroub. Poločas skončil 4:3 pro Spartak.

Sice s problémy, ale výhra je výhra...
Vstup do druhého dějství nám hrubě nevyšel. Nechali jsme domácí vyrovnat již ve 48.minutě, prosadil se po centru z levé strany nabíhající domácí Bednář, a z bezprostřední blízkosti procedil míč za záda Musila. Naše hra v té chvíli postrádala jakýkoliv náboj. V této fázi zápasu to bylo na šance skoupé. Naštěstí jsme v 63. minutě zahrávali standartní situaci z nebezpečné vzdálenosti. K míči se postavil Pospíchal a pěknou křižnou střelou asi všechny na stadionu překvapil včetně brankáře Krajčoviče. 5:4 pro Spartak. Po této brance došlo k částečnému uvolnění, domácí začali stále více otvírat hru a naopak jsme to byli my, kdo měl brejkové příležitosti. V té největší asi bohužel selhal Pája Candrů, když tváří v tvář brankáři Rapšachu. Ale nemuseli jsme smutnit dlouho. Pavel Bambule v 77. minutě po přihrávce právě od Pavla Candrů, parádně zatáhl balon do vápna a místo přihrávky na zadní tyč na nabíhající Pospíchala zvolil střelu na přední tyč, kde dokonale překvapil brankáře Rapšachu a zvýšil vedení na 6:4 pro Spartak. Zápas jsme si poté už dokázali pohlídat a tak máme zasloužené 3 body.

Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa - trenér Spartaku:
Hráč zapasu:


Recenze k tomuto zápasu je uvedena také zde.

Majkl

Zpět